We hebben vakantie t/m 16 augustus. Hierdoor duren bestellingen langer dan gebruikelijk..

Light cube

Author:
woonlief.nl
Posted in:
Sfeer, Verlichting
Comments:
Geen reacties

Oneindige sfeer licht met deze bijzonder originele light cube met geprinte zijkanten. Het windlicht is vierkant van vorm, wat hem een luxueuze en moderne uitstraling geeft. Hierdoor past hij goed in iedere inrichting. Het geprinte plexiglas verzacht het kaarslicht en zorgt zo voor het unieke effect en sfeer. De light cube is zowel binnen als buiten een echte sfeermaker. Tip: de Light Cube is een prachtig, luxe cadeau om te geven (en nog mooier om te krijgen).

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Bekijk de light cube hier

Author: woonlief.nl
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website stemt u hiermee in.