We hebben vakantie van 18 juli tot 8 augustus. Bestellingen in deze periode worden wel verwerkt en na 8 augustus verzonden.
0
No products in the cart.

Speeltafels

Author:
woonlief.nl
Posted in:
Houten meubels
Comments:
Geen reacties

Houten speeltafels voor ieder kind.

Onze speeltafels zijn door ons zelf ontworpen en zijn helemaal van hout gemaakt. Onze speeltafels zijn groot genoeg voor kinderen om er alles aan te doen wat ze willen. Ze kunnen zich helemaal laten gaan aan hun eigen Woonlief speeltafel met bijpassende krukjes.
Elke speeltafel kan worden uitgebreid met verschillende opties en stijlen. Zo kun je de print op het tafelblad kiezen die perfect bij jouw kind past, aan de zijkant kun je kiezen voor een speelgoedbak zodat alle speelgoed zo weer aan kant is. Uiteraard is elke tafel, zoals al onze artikelen snel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zodat het makkelijk weer op te bergen is.

Bekijk de speeltafels

Author: woonlief.nl