Betalen

iDeal

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kunt u zeer gemakkelijk betalen middels iDEAL, de gemakkelijkste en meest vellige betaalmethode voor online betalingen in Nederland. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw eigen bank.  Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te verrichten. U betaalt niets extra om gebruikt te kunnen maken van iDEAL.

Bankcontact

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit, waardoor er ruim 15 miljoen kaarthouders zijn. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

SEPA overboeking

SEPA staat voor Single Euro Payments Area, oftewel één Europese betaalmarkt. Het doel van SEPA is dat iedereen in Europa kan betalen van een Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via SEPA-overschrijving is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag gemakkelijk overgeboekt worden. Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Bijvoorbeeld om onze producten te laten zien, om een bestelling vast te leggen en om contact met je op te nemen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website vragen we je hiermee in te stemmen.