We hebben vakantie van 21 december tot 5 januari. Bestellingen in deze periode worden wel verwerkt en na 5 januari verzonden.
0
No products in the cart.
31 okt
Actie: geen verzendkosten op windlichten en Light Cubes in Nederland

Tijdelijk zijn er geen verzendkosten in Nederland voor onze windlichten, windlicht Herman Brood en Light Cubes. Deze kaarsen zijn ook een leuk en uniek cadeau. Voor de overige landen waar wij naar verzenden zijn de verzendkosten laag.

8 okt
Nieuw: windlichten

We hebben unieke windlichten toegevoegd aan onze webshop. Windlichten zijn echte sfeermakers. Er ontstaat een fijne sfeer door het licht en de warmte die deze lichten uitstralen.

tafelmetfotos
1 jul
Deze maand korting op geprinte tafelbladen

Deze maand krijgt u 21% korting op onze geprinte tafelbladen. De tafelbladen kunnen worden bedrukt in alle soorten prints. Onze voorbeeldprints, stockafbeeldingen of uw eigen ontwerp en beeldmateriaal. De print wordt gedrukt op eiken gefineerde MDF panelen met eiken kantenband, en matte aflak. Bekijk deze aanbieding.

speeltafel_004
20 jun
Speeltafels

Houten speeltafels voor ieder kind. Onze speeltafels zijn door ons zelf ontworpen en zijn helemaal van hout gemaakt. Onze speeltafels zijn groot genoeg voor kinderen om er alles aan te doen wat ze willen. Ze kunnen zich helemaal laten gaan aan hun eigen Woonlief speeltafel met bijpassende krukjes. Elke speeltafel kan worden uitgebreid met verschillende...

klokgevel
26 mei
Speelhuisjes

Onze speelhuisjes zijn door ons zelf ontworpen en zijn helemaal van hout gemaakt. De speelhuisjes zijn groot genoeg voor kinderen om in te staan. Ze kunnen zich dan ook helemaal laten gaan in hun eigen Woonlief speelhuis. Uiteraard is elk speelhuis snel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zodat het...

lightcubes
26 feb
Light cube

Oneindige sfeer licht met deze bijzonder originele light cube met geprinte zijkanten. Het windlicht is vierkant van vorm, wat hem een luxueuze en moderne uitstraling geeft. Hierdoor past hij goed in iedere inrichting. Het geprinte plexiglas verzacht het kaarslicht en zorgt zo voor het unieke effect en sfeer. De light cube is zowel binnen als...

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website stemt u hiermee in.