Review policy

Vanaf 28 mei 2022 gelden er nieuwe regels voor online verkoop. Door nieuwe Europese richtlijnen worden consumenten online beter beschermd.

Wij hebben een informatieplicht op onze site over hoe wij ongaan met reviews en een inspanningsplicht om nepreviews te voorkomen.

Recensies:

Wij gaan neprevies tegen door o.a. IP-adressen te controleren ook controleren wij of de reviewer daadwerkelijk het product gekocht heeft, of de dienst heeft gebruikt.

Wij zullen niet:

  • Ons voordoen als een consument en zelf reviews plaatsen over onze eigen producten of diensten.
  • Een reviewer betalen of voordeel geven om een review te schrijven zonder dit bij de review aan te geven.
  • Geen negatieve reviews verwijderen zonder dit te vermelden en alleen de positieve laten staan. Tenzij wij kunnen aantonen dat een negatieve review vals en dus onrechtmatig is.
  • Op social media likes plaatsen of laten plaatsen om onze site of product te promoten.
  • Via onze eigen website doorlinken naar een andere website die beoordelingen over het betreffende product of de dienst bevat, tenzij wij de echtheid van die reviews kunt garanderen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Bijvoorbeeld om onze producten te laten zien, om een bestelling vast te leggen en om contact met je op te nemen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website vragen we je hiermee in te stemmen.