We hebben vakantie van 21 december tot 5 januari. Bestellingen in deze periode worden wel verwerkt en na 5 januari verzonden.
0
No products in the cart.

Bij onze productprijzen zijn de verzendkosten niet inbegrepen. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het productformaat en het aantal producten dat u bestelt. Tijdens het bestelproces worden de exacte kosten getoond voordat u uw bestelling definitief plaatst.

We beginnen met de productie van uw bestelling na ontvangst van uw betaling. Bestelt u meerdere producten tegelijk? Dan proberen we de producten samen te verzenden. Houd dan de langst geschatte levertijd aan. In het weekend en tijdens feestdagen zijn we gesloten en hebben we aangepaste levertijden.

Bezorging en ophalen
Op dit moment verzenden wij naar Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

We hanteren verschillende prijzen voor verzenden naar verschillende landen. Bekijk het exacte bezorgbedrag in uw winkelwagen.

Binnen Nederland is de verzending vanaf €75 gratis.

Ophalen is  gratis en kan bij ons hoofdkantoor in Hoogeveen Nederland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website stemt u hiermee in.