Verzendkosten

Bij onze productprijzen zijn de verzendkosten niet inbegrepen. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het productformaat en het aantal producten dat u bestelt. Tijdens het bestelproces worden de exacte kosten getoond voordat u uw bestelling definitief plaatst.

We beginnen met de productie van uw bestelling na ontvangst van uw betaling. Bestelt u meerdere producten tegelijk? Dan proberen we de producten samen te verzenden. Houd dan de langst geschatte levertijd aan. In het weekend en tijdens feestdagen zijn we gesloten en hebben we aangepaste levertijden.

Bezorging en ophalen
Op dit moment verzenden wij naar Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje en Zweden.

Wegens de Brexit verzenden wij op het moment niet naar het Verenigd Koninkrijk. We hopen dit spoedig weer aan te bieden.

We hanteren verschillende prijzen voor verzenden naar verschillende landen. Bekijk het exacte bezorgbedrag in uw winkelwagen.

Ophalen is  gratis en kan bij ons hoofdkantoor in Hoogeveen Nederland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Bijvoorbeeld om onze producten te laten zien, om een bestelling vast te leggen en om contact met je op te nemen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website vragen we je hiermee in te stemmen.