Verzendkosten

Bij onze productprijzen zijn de verzendkosten voor onze klanten uit Beldgie en Luxemburg niet inbegrepen. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het formaat, gewicht en het aantal producten dat u bestelt. Tijdens het bestelproces worden de exacte kosten getoond voordat u uw bestelling definitief plaatst. Voor onze klanten uit Nederland verzenden wij gratis.

We beginnen met de productie van uw bestelling na ontvangst van uw betaling. Bestelt u meerdere producten tegelijk? Dan proberen we de producten samen te verzenden. Houd dan de langst geschatte levertijd aan. In het weekend en tijdens feestdagen zijn we gesloten en hebben we aangepaste levertijden.

Bezorging
Op dit moment verzenden wij naar Nederland, België en Luxemburg.

Bezorgpartner DHL:
Het klimaat verandert, in een tempo dat vraagt om actie. Als organisatie met een wereldwijd bereik wil DHL een positieve beweging op gang brengen. Daarom zetten we vol in op de reductie van onze CO2-uitstoot, bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen en straks alleen nog rond te rijden in elektrische bezorgauto’s. We werken hard aan het terugdringen van onze uitstoot. De CO2 die we nog wel uitstoten, compenseren we via ons GoGreen compensatieprogramma. Als enige vervoerder doen we er een schepje bovenop en compenseren we via het corporate GoGreen programma én via Land Life Company. Want alleen door onze krachten te bundelen, zetten we daadwerkelijke verandering in gang.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Bijvoorbeeld om onze producten te laten zien, om een bestelling vast te leggen en om contact met je op te nemen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website vragen we je hiermee in te stemmen.